Wifi deurbel

Een wifi deurbel voor het ultieme gemak

Een wifi deurbel zorgt ervoor dat u een melding op uw mobiele telefoon ontvang wanneer er aan de poort gebeld wordt. Door middel van een mobiele app kunt u horen en/of zien wie er zich aan de poort bevind. Vervolgens is het aan u de keus om te reageren en om open te doen.

Veiligheid

Tegenwoordig kun je niks meer vertrouwen, en dat is ook de reden dat de WiFi-deurbel in opkomst is. Door eenvoudig op je GSM te kijken wie er nou daadwerkelijk aan de poort staat kun je jezelf al weer een stukje extra beveiligen. Wanneer u het simpelweg niet vertrouwd doet u de poort niet open. Of u kunt er voor kiezen om de persoon te woord te staan door middel van de ingebouwde microfoon/speakers.

Automatisering

Wanneer de poort geautomatiseerd is kunt u, met één druk op de knop, de poort laten openen en/of sluiten. Hierdoor ondervindt u geen hinder meer en kunt u ook met uw WiFi-deurbel het gemak ondervinden van een automatische poort met extra beveiliging.

Informatie

Heeft u graag meer informatie over een WiFi-deurbel en zou u graag hierover in contact komen met ons? Vul dan ons contactformulier in, dan zullen wij u zo spoedig mogelijk persoonlijk informeren over de mogelijkheden!

Ik wil passend advies

Meer informatie over Wifi deurbel?
Wij bieden u graag passend advies!


Voordelen Wifi deurbel

  • Melding en zicht met smartphone
  • Veiligheidsverhogend
  • Eenvoudig in gebruik