Calculator / Werkvoorbereider

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

Calculator/ Werkvoorbereider

 

Anno 2020 is J. v/d Mortel zoveel meer dan een producent van hekwerken en poorten. Denk hierbij aan trappen, deuren, interieur, specials etc. in staal, aluminium en RVS. Gespecialiseerd in metalen maatwerkproducten is het onze uitdaging om klantwensen te realiseren naar unieke objecten.

Dagelijks werken onze medewerkers dan ook met passie en plezier aan oplossingen waarbij we streven naar een optimale klantbeleving.

Wat ga je doen?

Aanvragen die binnenkomen worden door jou geregistreerd. Je hebt contact met de klant om de wensen te inventariseren waarna jij de meest efficiënte oplossing bedenkt voor de klant. Hoe leuk is het om de werklocatie te gaan bekijken voor een nog beter beeld. Daarna begin je met rekenen , de hoeveelheden etc. Zijn productienormen en is de constructie compleet, dan rond jij de begroting af waarna jij ter afsluiting een passende offerte aan kunt bieden. Jij begeleidt elk project wat je onder handen hebt, van A tot Z.

Wat heb jij in je mars?

  • MBO+ werk- en denkniveau, afgeronde technische opleiding Bouwkunde/ Werktuigbouwkunde;
  • Je hebt enkele jaren ervaring in de bouwconstructie;
  • Ervaring met AutoCad 2D en Tekla is een pré;
  • Je weet overzicht te houden en kunt beslissingen nemen op basis van technische maakbaarheid;
  • Je bent zelfstandig, nauwkeurig en kunt gestructureerd werken;
  • Je bent klantgericht

Wat bieden wij?

Wij bieden je een baan met erg veel variatie, waar volop uitdagingen en kansen liggen. Iedere order waar je aan werkt is uniek, waardoor je werk nooit saai wordt. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt: we staan altijd open voor nieuwe initiatieven en ideeën.

Er heerst een hands-on mentaliteit in, het team is hecht en collega’s staan voor elkaar klaar. Je werkt intensief samen met collega’s van de tekenkamer, verkoop en de werkplaats. We zijn een platte organisatie in de breedste zin van het woord. Èn standaard bij je contract: leuke en gezellige collega’s.

Interesse?

Dan maken wij graag kennis met jou! Stuur ons je sollicitatie: pz@jvdmortel.nl.