Monteur voor constructie / staalbouw

Wij zoeken:

Een monteur voor constructie / staalbouw 

Wat dat inhoudt:

dat je zowel zelfstandig als in teamverband te werk gaat, om de projecten succesvol te realiseren. De projecten binnen ons aanbod zijn o.a. constructiewerk, maatwerk in poorten, hekwerken, trappen, interieur, specials etc. in staal, aluminium en RVS.

Ben jij:

  • die ijzervretende collega die wij probleemloos het veld in kunnen sturen om grote stalen constructies te plaatsen , maar ook kleine projecten zoals poorten, hekwerk etc.;
  • Die persoon die all round is, die weet wat het inhoudt om een tekening te lezen en vooral ook te begrijpen;
  • Degene die niet terugdeinst voor een ingewikkeld project waarbij getimmerd, geboord, gemonteerd en misschien zelfs gelast moet worden;
  • Die werknemer die niet bang is om op hoogte te werken;
  • die man die zijn BE rijbewijs reeds in bezit heeft;
  • diegene die een zeer goed technisch inzicht heeft;
  • diegene die zijn VCA certificaat in bezit heeft of bereid is dit te behalen;

 

Wat bieden wij jou:

 

Een veelzijdige baan met een uitdagend karakter binnen een professionele organisatie. Wij groeien gestaag en er zijn volop uitdagingen en kansen. Er heerst een hands-on mentaliteit, het team is hecht waar ruimte is voor humor en gezelligheid. Wij hebben oog voor een goede werk-privé balans en er is een informele werksfeer. Collega’s zijn betrokken en staan voor elkaar klaar. Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

 

Ben jij  de persoon die alle bovengenoemde eigenschappen bezit? En heb je zin in een fulltime functie die elke dag weer uitdaging biedt? Stuur dan snel je cv naar pz@jvdmortel.nl of neem contact op met Joan vd Mortel over de functie (0493-310666).