Constructiebankwerker / Lasser

Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

 

Constructiebankwerker/Lasser

 

Wat dat inhoudt:

Dat je verantwoordelijk bent voor het samenstellen van de juiste materialen, assembleren en hechten om ze vervolgens in elkaar te lassen. Dit alles conform tekening. Je verricht zelf het voorwerk zoals boren, knippen, ponsen en zagen van onderdelen etc.  Er is veel variatie in de materialen waar je aan last: staal, RVS maar ook aluminium.

 

Het is een zelfstandige functie waarbij de seriegrootte over het algemeen klein is en waarbij een goed vakmanschap vereist is.

Ben jij :

 

  • Die ijzervretende collega met een technische vooropleiding richting metaalbewerking;
  • De persoon met technisch en ruimtelijk inzicht en een algemene product – en materiaalkennis;
  • Diegene die probleemloos en zelfstandig tekeningen kan lezen;
  • Die werknemer die netjes en secuur werkt;
  • De man/vrouw met oog voor kwaliteit, met een grote verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.

 

Wat bieden wij jou:

 

Een veelzijdige baan met een uitdagend karakter binnen een professionele organisatie. Wij groeien gestaag en er zijn volop uitdagingen en kansen. Er heerst een hands-on mentaliteit, het team is hecht waar ruimte is voor humor en gezelligheid. Wij hebben oog voor een goede werk-privé balans en er is een informele werksfeer. Collega’s zijn betrokken en staan voor elkaar klaar. Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

 

 

Ben jij  de persoon die alle bovengenoemde eigenschappen bezit? En heb je zin in een fulltime functie die elke dag weer uitdaging biedt? Stuur dan snel je cv naar pz@jvdmortel.nl.