Elektrische poorten

Een elektrische poort als automatische poort? Dat kan bij J v/d Mortel

Een elektrische poort kan door middel van een automatiseringssysteem zichzelf openen en sluiten. De elektrische poort wordt bediend door bijvoorbeeld een afstandsbediening of een video intercom systeem. Over het algemeen is iedere poort te automatiseren. Dus ook bij uw huidige, niet geautomatiseerde poort is het mogelijk dit toe te passen.

Mogelijkheden

Uiteraard bestaan er bij elektrische poorten ook vele mogelijkheden. Zo kan uw elektrische poort worden uitgerust met een basismotor, een ondergrondse aandrijving, bovengrondse aandrijving en zelfs een schuifpoort aandrijving voor schuifpoorten. Welke motor precies geschikt is voor uw elektrische poort ligt aan vele aspecten. Echter proberen wij uw inrijpoort of draaipoort zo veel mogelijk uit te rusten met een ondergrondse aandrijving vanwege de kwaliteit.

Montage

Ook de montage wordt in eigen beheer uitgevoerd door gekwalificeerde en vriendelijke vakmensen. Bij het uitzoeken van de elektrische poort is het dus goed om te kijken naar service en garantie die wij bieden. Dit is vaak gegeven vanaf de fabriek, maar uiteraard doet J v/d Mortel er alles aan om een optimale service overeenkomst met u te sluiten.

Op maat en kwalitatief optimaal

Wij verzorgen al onze elektrische poorten op maat. Of het nu gaat om schuiven, draaien of kantelen; wij proberen dit zo goed mogelijk voor u te realiseren. Uw poort zal dan ook, op maat, door ons worden geautomatiseerd.

J v/d Mortel staat bekend om het kwalitatief goede werk, dat geldt uiteraard ook bij onze elektrische poorten. Het metaal wordt vakkundig uitgekozen en verwerkt om een zo robuust en net mogelijk resultaat op te kunnen leveren. Daarnaast worden alle elektrische poorten voorzien van een duurzame verzink- en (dubbele) poedercoat laag. Dit om het onderhoud van uw elektrische poort zo laag mogelijk te houden, zodat dit tientallen jaren mee gaat!

Naast een stukje gemak biedt een elektrische poort ook een vergrote veiligheidsfactor. Daarbij voorkomt het een hoop ergernissen zoals het vergeten te sluiten of het ‘gegooi’ van de poort. U hoeft bijvoorbeeld uw auto niet meer uit te stappen omdat de elektrische poort geautomatiseerd is en vanzelf opengaat wanneer u aan komt rijden.

Bent u op zoek naar een elektrische poort met een nette uitstraling, duurzame levensduur en van hoge kwaliteit? Dan bent u bij J v/d Mortel aan het juiste adres. Kijkt u eens rustig rond op onze website en/of neem gerust en vrijblijvend contact met ons op om de juiste informatie uit te wisselen.