Electro-service monteur

Anno 2019 is J. v/d Mortel zoveel meer dan een producent van hekwerken en poorten. Denk hierbij aan trappen, deuren, interieur, specials etc. in staal, aluminium en RVS. Gespecialiseerd in metalen maatwerkproducten is het onze uitdaging om klantwensen te realiseren naar unieke objecten.

Dagelijks werken onze medewerkers dan ook met passie en plezier aan oplossingen waarbij we streven naar een optimale klantbeleving.

 

Wat ga je doen?

Als elektro serviceonderhoudsmonteur ben jij onze specialist op het gebied van elektrische toegangspoorten. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het installeren, aansluiten en in gebruik stellen van poortaandrijvingen, intercom-, en toegangscontrolesystemen en verlichting.

Daarnaast behoort het oplossen van storingen en preventief onderhoud aan bovengenoemde installaties en kleine mechanische reparatiewerkzaamheden aan hekwerken en poorten tot je takenpakket.

Wat vragen wij?

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau, met een afgeronde opleiding richting elektro-/ besturingstechniek;
  • enkele jaren relevante werkervaring;
  • B-E rijbewijs;
  • je beschikt over een analytisch vermogen, denkt oplossingsgericht en bent flexibel;
  • je bent klantgericht, representatief en communicatief vaardig.

Wat bieden wij jou?

Een veelzijdige baan met een uitdagend karakter binnen een professionele organisatie. Wij groeien gestaag en er zijn volop uitdagingen en kansen. Er heerst een hands-on mentaliteit, het team is hecht waar ruimte is voor humor en gezelligheid. Wij hebben oog voor een goede werk-privé balans en er is een informele werksfeer. Collega’s zijn betrokken en staan voor elkaar klaar. Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Interesse?

Herken jij jezelf in het profiel dan maken wij graag kennis met jou! Stuur je sollicitatie naar pz@jvdmortelhekwerken.nl t.a.v. Sandra Leenders. Neem gerust contact op met Joan van de Mortel bij vragen over de functie: 06-5122 2997.