Hekwerkmonteur

Anno 2019 is J. v/d Mortel zoveel meer dan een producent van hekwerken en poorten. Denk hierbij aan trappen, deuren, interieur, specials etc. in staal, aluminium en RVS. Gespecialiseerd in metalen maatwerkproducten is het onze uitdaging om klantwensen te realiseren naar unieke objecten.

Dagelijks werken onze medewerkers dan ook met passie en plezier aan oplossingen waarbij we streven naar een optimale klantbeleving.

 

Als monteur bij J. van de Mortel kom je in een dynamische omgeving te werken. Hierbij ga je zowel zelfstandig als in teamverband te werk, met als doel om de projecten succesvol te realiseren. De projecten binnen ons aanbod zijn onder andere: maatwerk in poorten, hekwerken, trappen, deuren, interieur, specials etc. in staal, aluminium en RVS.

Wat ga je doen?

Als monteur ben jij onze specialist op het gebied van toegangspoorten. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het aansluiten en in gebruik stellen van poorten.

Daarnaast behoort het preventief onderhoud van de poort en reparatiewerkzaamheden aan hekwerken en poorten tot je takenpakket.

Wat vragen wij?

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • enkele jaren relevante werkervaring;
  • B-rijbewijs, E-rijbewijs is een prĂ©;
  • je beschikt over een analytisch vermogen, denkt oplossingsgericht en bent flexibel;
  • je bent zelfstandig, klantgericht, representatief en communicatief vaardig.

Interesse?

Dan maken wij graag kennis met jou! Stuur ons je sollicitatie: pz@jvdmortelhekwerken.nl t.a.v. Sandra Leenders. Bel Joan van de Mortel bij vragen over de functie: 06 51 22 29 97.