TIG-Lasser

Anno 2019 is J. v/d Mortel zoveel meer dan een producent van hekwerken en poorten. Denk hierbij aan trappen, deuren, interieur, specials etc. in staal, aluminium en RVS. Gespecialiseerd in metalen maatwerkproducten is het onze uitdaging om klantwensen te realiseren naar unieke objecten. Dagelijks werken onze medewerkers dan ook met passie en plezier aan oplossingen waarbij we streven naar een optimale klantbeleving.  

Wat ga je doen?

Als TIG-lasser ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van de juiste materialen, assembleren en hechten om ze vervolgens in elkaar te lassen. Vervolgens las je af met het TIG-lasproces. Dit alles conform tekening. Je verricht zelf het voorwerk zoals boren, knippen, ponsen en zagen van onderdelen etc.  Er is veel variatie in de materialen waar je aan last: staal, RVS maar ook aluminium.

Het is een zelfstandige functie waarbij de seriegrootte over het algemeen klein is en waarbij een goed vakmanschap vereist is.

Wat vragen wij?

  • Je hebt een technische vooropleiding richting metaalbewerking;
  • minimaal 2 jaar relevante werkervaring als TIG-lasser;
  • je hebt technisch en ruimtelijk inzicht en een algemene product – en materiaalkennis;
  • je kunt zelfstandig tekeningen lezen;
  • je werkt netjes en secuur;
  • je hebt oog voor kwaliteit, bent verantwoordelijk, nauwkeurig en zelfstandig.

Interesse?

Dan maken wij graag kennis met jou! Stuur ons je sollicitatie: pz@jvdmortelhekwerken.nl t.a.v. Marianne van den Berkmortel.