Afstandsbediening poort

Een afstandsbediening als poortopener ‘opent’ letterlijk en figuurlijk een wereld voor u!

Een afstandsbediening als poortopener ‘opent’ letterlijk en figuurlijk een wereld voor u!

Een afstandsbediening, vaak ook handzender genoemd, is een stukje gemak dat veel mensen bij de geautomatiseerde poort aanschaffen. De afstandsbediening is van Nice, een kwalitatief uitstekende leverancier van automatiseringsonderdelen. Door enkele knoppen op de handzender is het mogelijk om in te stellen hoe en wanneer de poort automatisch geopend wordt. Wilt u bijvoorbeeld alleen de linker- of rechter poortvleugel laten openen? Of dat deze automatisch sluit? Alles is mogelijk instelbaar op uw afstandsbediening.

De meeste, en zo ook de NICE-systemen die wij gebruiken, handzenders voor poortopeners werken via radiobediening. De handzenders zullen via een vooraf ingestelde radiofrequentie het commando doorgeven aan uw poort waardoor uw automatische poort wordt aangestuurd. Deze frequentie wordt zo gekozen dat niemand anders in de omgeving hier last van ondervind.

Vervanging bestaande handzenders

Ook is het mogelijk uw bestaande automatisering op te knappen met de nieuwe handzenders van J v/d Mortel – Hekwerken & Poorten. Deze afstandsbediening is in staat vele diverse huidige handzenders te vervangen. Vraag hiervoor gerust naar de mogelijkheden.

Daarnaast is het mogelijk een afstandsbediening aan te schaffen voor uw huidige, niet-geautomatiseerde poort. In dat geval gaan wij uw huidige poort automatiseren en direct hier de afstandsbediening op inlezen zodat u een zorgeloos, geautomatiseerde poort overhoudt aan het einde van de dag, inclusief garantie. Dit doen wij uiteraard met ons eigen, vakkundig personeel. Kijkt u hiervoor ook eens naar de andere mogelijkheden zoals een intercom, video-intercom, GSM-module of een WiFi-deurbel.