Steenkorven

Ook wel schanskorven genoemd: duurzame creatieve oplossing

Het maatwerkproduct met oneindige creatieve vrijheid. Steenkorven, de oplossing in en om uw woning of bedrijfslocatie!

Steenkorven zijn gevormde metalen matten gevuld mete decoratieve stenen. Deze stijlvolle techniek is uitermate geschikt voor zowel gebruik bij particulier als bedrijf. Schanskorven worden vooral gebruikt in de tuin, als gevelbekleding of als afscheiding. Een toepassing met weinig onderhoud, een stabiele constructie en strakke uitstraling. Door oneindige mogelijkheden qua afmeting, vorm en steenkeuze biedt het een voor elk wat wils oplossingen.

Maar de mogelijkheden van steenkorven zijn veel breder. Met deze steenkorven kunt u geweldige sferen creëren in uw tuin. Dat kan bijvoorbeeld met een waterval of haard, met of zonder LED-verlichting.

Door het maatwerk dat J v/d Mortel levert zijn deze schanskorven aan te passen naar ieders wens. De steenkorven zullen geproduceerd worden op de maten van uw tuin; speciaal voor u. Daarnaast kunt u de decoratieve steen naar uw wens uitkiezen; breuksteen, kalksteen of een andere siersteen!

Diverse voorbeelden kunt u bezichtigen in ons portfolio of vraagt u naar de mogelijkheden en voorbeelden ter inspiratie. Wij denken graag met u mee!


Ik wil passend advies

Meer informatie over Steenkorven?
Wij bieden u graag passend advies!


  Voordelen Steenkorven

  • Chique uitstraling
  • Veelzijdige oplossingen mogelijk
  • Op maat gemaakt
  • Eenvoudige onderhoud
  • Veilig & geluidswerend

  Meer Steenkorven