Lampen

Verlichting binnen- of buitenshuis van J v/d Mortel

Ook een lamp is een nevenproduct van J v/d Mortel – Hekwerken en Poorten. Een product dat we veelvoudig vervaardigd hebben met een groot scala aan diversiteit. Van binnenlamp tot buitenlamp, van tafellamp tot hanglamp, echt alles is mogelijk

 

Materiaal

Een lamp kan van vele materialen gemaakt worden. Denkt u bijvoorbeeld eens aan RVS of aluminium. Kenmerken van deze materialen zijn dat ze er erg chique en robuust uitzien. Wilt u dus een lamp die subtiel opvalt? Vraag dan eens vrijblijvend naar de mogelijkheden van een RVS lamp, binnen of buiten!

Daarnaast kan een lamp ook van staal (metaal, ijzer) gemaakt worden. Dit wordt vaak gedaan om de kosten iets te drukken. De stalen lamp kan vervolgens volbad thermisch verzinkt worden en vervolgens 2 lagen worden gepoedercoat in iedere gewenste RAL-kleur. Dit om de duurzaamheid van het product te kunnen garanderen. Daarnaast wordt de lamp ook nog eens onderhoudsvrij.

Contact

Heeft u interesse in een lamp van J v/d Mortel? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag alle mogelijke oplossingen voor uw gewenste lamp!


Ik wil passend advies

Meer informatie over Lampen?
Wij bieden u graag passend advies!


  Voordelen Lampen

  • Op maat gemaakt
  • Persoonlijke behandeling
  • Vakmensen
  • Vele siermogelijkheden
  • Onderhoudsvrij