Peelland in Business Beurs 2023

Op donderdag 30 maart nemen wij deel aan de eerste editie van Peelland in Business. Dit nieuwe beursconcept voor de regio Deurne-Asten-Someren vindt plaats in Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe in Deurne. We nodigen je van harte uit om onze stand te bezoeken op de beurs zodat we je bij kunnen praten over de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

 

Lees meer...

Aluminium schuifpoort.

Deze prachtige geautomatiseerde schuifpoort hebben we deze week mogen afleveren. 

 

Lees meer...

Dubbele aluminium prefab poort

Onlangs weer een mooi prefab project kunnen realiseren! Deze aluminium poort hangt tussen gemetselde penanten en is voorzien van automatisering.

 

 

Lees meer...

Complete dubbele aluminium poort

Onlangs deze mooie complete dubbele aluminium poort mogen installeren. Door zelf de zuilen te maken is het mogelijk om hierin een brievenbus, sturingskast, en intercom te verwerken. Deze poort is tevens voorzien van grondaandrijving waarvan de bakken mee gepoedercoat zijn om een nog chiquer resultaat te krijgen. Heeft u ook interesse in een complete geautomatiseerde poort? Klikt u dan hier.

 

 

Lees meer...

Telescopische schuifpoort

Voor een nieuwe opdracht zijn wij bezig een telescopische schuifpoort te ontwerpen en maken. Deze schuifpoort is uiterst geschikt als u op zoek bent naar een schuifpoort maar simpelweg niet voldoende ruimte heeft. Zoals u in onderstaand filmpje kunt zien schuiven de delen voor elkaar door zodat deze in een kleinere ruimte tot eindstand komen. Heeft u ook interesse gekregen in een telescopische schuifpoort? Klik dan hier, en maak snel een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Lees meer...

Aluminium wild verband!

Ook deze week weer flink bezig geweest om diverse projecten nog voor de vakantie af te ronden. Zo ook deze schitterende volledig geautomatiseerde aluminium poort.

Lees meer...

Bijzonder project!

Soms kom je op wel heel bijzondere plekken! Zo ook deze week. Wij mochten een oude poort bij een kerk tuin gaan vervangen.

 

 

Lees meer...

Onze eerste prefab poort is een feit!

Voor 1 van onze klanten is gisteren onze eerste prefab aluminium schuifpoort geleverd. Wij zijn daarom dus ook supertrots dat wij u deze dienst voortaan ook aan kunnen bieden.

Lees meer...

Schuifpoort en hekwerk

In april hebben wij deze zeer mooie schuifpoort mogen afleveren met bijpassend hekwerk. Dit is tot stand gekomen door een fijn en goed gesprek hier en de expertise van onze tekenaars en mensen in de werkplaats.

Lees meer...

Open Bedrijven Route Deurne geannuleerd!

Open Bedrijven Route Deurne gaat niet door:

De organisatie van de Open Bedrijven Route heeft op dinsdag 3 maart besloten om de Open Bedrijven Route 2020 niet door te laten gaan. Dit besluit is genomen omdat meerdere bedrijven hebben aangegeven niet te willen deelnemen. De Open Bedrijven Route zou plaatsvinden op zondag 8 maart.

Lees meer...

Open Bedrijven Route 2020!

Na het grote succes van de vorige edities openen wij op zondag 8 maart 2020 wederom onze deuren (en poorten 😉). Tijdens deze dag bieden wij, samen met andere verscheidene bedrijven in Deurne, een unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen.   Wij nodigen zakelijke relaties, buurtbewoners, kennissen, werkzoekenden en studenten/scholieren uit om ons een bezoekje te brengen.   Wij verklappen alvast: met de aanschaf van ons nieuwe pand wordt het dit jaar nóg groter dan voorgaande jaren! Dat wil je toch niet missen?   Let op! Onze nieuwe locatie is: Dr. Huub van Doorneweg 16 te Deurne. Zien wij jou de 8ste? Je bent van harte welkom tussen 11.00 uur en 16.00 uur.

Lees meer...

Standaard bloembakken!

Bent u op zoek naar kwaliteit bloembakken die direct af te halen zijn? Zoek dan niet langer en klik hier voor meer informatie.

Lees meer...

Nieuwe locatie!

Om u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij besloten naar een nieuwe locatie te gaan.  

Lees meer...

Deelnemer: Open bedrijven route Deurne 2019

Op zondag 24 februari 2019 vindt de tweede open bedrijven route in Deurne plaats. Tijdens deze dag bieden verschillende bedrijven in Deurne de mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen. Ook J. van de Mortel Hekwerken & Poorten zet haar poorten open! Ben jij altijd al benieuwd geweest naar ons productieproces en de gerealiseerde projecten? Ook jij bent welkom! Kom naar onze locatie en test jouw stalen zenuwen! Wij nodigen zakelijke relaties, kennissen, buurtbewoners, werkzoekenden, studenten, scholieren en andere geïnteresseerden deze dag uit om ons een bezoekje te brengen. Zien wij jou de 24ste? Je bent van harte welkom tussen 11.00 uur en 16.00 uur.

Lees meer...

Erkend leerbedrijf: Stagiaire Maud

De afgelopen 2 weken hebben we op kantoor een tijdelijke stagiaire mogen verwelkomen: Maud Crooijmans. Deze jonge maar nieuwsgierige stagiaire heeft zich goed gehouden bij ons op kantoor en verteld hieronder wat ze van de leerzame periode vond:

Lees meer...

RVS, Roestvast staal

1912, Engeland. Toen er gezocht werd naar een ‘zo goed mogelijk’ materiaal om de geweerlopen van de gevecht strijders uit te vervaardigen kwam men uit op een samenstelling die vele voordelen bood, zoals slijtvastheid, goede ruwheidsoppervlaktekwaliteit en thermische geleidbaarheid (goede warmtegeleider). Deze ontwikkelde legering, met een hoog chroomgehalte van minimaal 10,5% en een laag koolstofgehalte van maximaal 1,2%, werd onderschreven als RVS, Roestvast Staal en/of INOX staal. Al snel vond roestvast staal (RVS) ook de weg buiten de wapenindustrie en wordt nu gebruikt in vele toepassingen als chemische industrie, scheepsbouw, constructiebouw, keukenapparatuur, ruimtevaart en nog vele andere.  

Lees meer...