Tuindecoratie

Tuindecoratie ontworpen door J v/d Mortel – Hekwerken en Poorten

J v/d Mortel produceert naast hekwerken en poorten ook diverse soorten tuindecoratie. Denkt u daarbij vooral aan bijvoorbeeld bloembakken, naamborden, raamdecoratie, brievenbussen, kachels, tuinmeubelen, tafels en steenkorven. Enkele specialismes die onze vakmensen(link) veelzijdig hebben uitgeoefend in de afgelopen jaren

Tuindecoratie maakt gezellig

Wenst u meer privacy in uw tuin? Of bent u op zoek naar enkele producten om de tuin mee op te vrolijken? Bij J v/d Mortel vindt u vele leuke, degelijke en originele tuindecoraties om de tuin, balkon of zelfs binnen te kleden naar de gewenste stijl.

Ieder product wordt op maat voor u gemaakt. Daarnaast wordt ieder product voorzien van een duurzame nabehandeling om ervoor te zorgen dat uw object nog vele jaren meegaat zonder al te veel onderhoud.

 

Compleet project van A tot Z

J v/d Mortel is gespecialiseerd in het opleveren van producten van kwaliteit, met daarnaast een goede persoonlijke service. Alle tuindecoraties worden dan ook vooraf persoonlijk doorgesproken zodat u precies ontvangt wat u wenst.

Natuurlijk produceren wij veel meer dan op de website te zien is. Bent u nog op zoek naar een speciaal product en kunt u deze niet bij ons vinden? Grote kans dat wij u toch hiermee kunnen helpen. Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken!