Prieel

Een prieel of paviljoen van hoge kwaliteit? Ja graag!

Met een ‘open’ prieel of paviljoen geniet je elke dag weer van het weer (letterlijk en figuurlijk). In ons assortiment zitten ook vele, eigen ontworpen prielen. Hiervoor hebben we enkele ontwikkelingen doorgemaakt waardoor een prieel nu naast voordelig, ook robuust en zeer goed afgewerkt is!

Ontspan

Een vast prieel of paviljoen is voor veel mensen een stukje rust. Even niet meer sleuren met de tuinmeubel of even alles klaarzetten. Met een prieel breng je naast rust dus ook een stukje sfeer en comfort aan. Door het juiste ontwerp te kiezen, dat echt bij u en de tuin past, ontstaat er ook nog eens een magisch sfeertje.

Een prieel kan ‘open’ zijn, maar ook met extra beschutting aan de zijkanten. De extra beschutting zorgt ook voor een stukje privacy. Deze schutting ‘panelen’ maken wij eveneens op maat en deze krijgen de look die u graag wilt. Van hout, RVS of in iedere gewenste kleur gepoedercoat? Alles is naar uw wens.

Montage

Uw prieel wordt op maat geproduceerd in onze eigen werkplaats met eigen vakmensen. Na de productie volgt de montage, welke in veel gevallen ook door ons wordt uitgevoerd. Dit om alle zorgen bij u weg te nemen, zodat u zich niet druk hoeft te maken om allerlei zaken als bevestigingspunten, sterkte van de materialen, of het wel recht staat, etc. Onze eigen monteurs zijn hierin gespecialiseerd en tevens erg vriendelijk voor u!

Heeft u graag iets meer informatie over uw toekomstige prieel of paviljoen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij zullen u graag uitnodigen om eens te praten over de mogelijkheden!


Ik wil passend advies

Meer informatie over Prieel?
Wij bieden u graag passend advies!


  Voordelen Prieel

  • Open of met beschutting
  • Creeër een magisch sfeertje
  • Verhoogt sfeer en comfort
  • Op maat geproduceerd
  • Montage op locatie