Brievenbus

Brievenbussen van J v/d Mortel, op maat gemaakt en precies zoals u wenst

De brievenbussen van J v/d Mortel – Hekwerken & Poorten staan garant voor een kwalitatief en duurzaam product. De brievenbussen worden op maat voor gemaakt, precies zoals u het begeert. In onze eigen werkplaats staan onze vakmensen dan ook graag klaar om u te helpen bij uw eigen ontworpen en op maat gemaakte brievenbus.

Brievenbussen

Zoals u weet zijn er vele soorten en maten brievenbussen, en dat is dan ook de reden dat wij geen standaard brievenbus hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een wandbrievenbus, een staande brievenbus en zelfs een pakketbrievenbus. De brievenbus wordt op maat voor u ingemeten en geproduceerd. Ook kunnen wij de montage voor onze rekening nemen en u totaal ontlasten bij de bestelling van uw brievenbus.

Er zijn diverse stijlen beschikbaar als ontwerp. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een authentieke stijl, een moderne brievenbus of heeft u ergens anders iets moois gezien? Wij produceren geheel naar uw wens. Wij verzorgen een ontwerp welke u eerst goedkeurt om verwarring te voorkomen.

Materialen

De brievenbus kan worden vervaardigd uit diverse soorten materiaal, er wordt het meest gekozen voor de RVS brievenbus. Dit omdat deze een chique tintje heeft, maar toch robuust en onderhoudsvrij is. Door een RVS brievenbus te kiezen bent u verzekerd van het best verkrijgbare kwaliteit RVS, een perfecte afwerking door onze RVS specialist, een op maat geproduceerd kunstwerk en een uitstekende service.

Naast RVS is het ook mogelijk om een stalen brievenbus of aluminium brievenbus te kiezen.

Contact

Bent u geïnteresseerd geraakt in een brievenbus van J v/d Mortel – Hekwerken en Poorten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij verzien u graag van alle gangbare informatie en maken ook direct een offerte voor u op!


Ik wil passend advies

Meer informatie over Brievenbus?
Wij bieden u graag passend advies!


  Voordelen Brievenbus

  • Robuust
  • Eyecatcher
  • Eventueel huisnummer integratie
  • Op maat gemaakt
  • Persoonlijke behandeling