Schuifpoort

Schuifpoorten vrijdragend of op rail

Schuifpoorten vormen een zeer veilige en solide afsluiting van uw terrein. Er is een groot scala aan schuifpoorten beschikbaar. Een hoogte tot 2,5 meter met een vrije toegang tot wel 25 meter. Daarnaast zijn er vele ontwerpmogelijkheden: sierelementen, op rails, vrijdragend, geautomatiseerd, vrije vormen en diverse materialen. Daarnaast zijn we in staat uw perceel compleet af te sluiten door middel van bijpassende (sier)hekwerken.

Bij J v/d Mortel – Hekwerken & Poorten staat kwaliteit voorop!

Onze schuifpoorten staan voor degelijk en duurzaamheid. De schuifpoortconstructie heeft reeds enkele jaren ontwikkeling ondergaan waardoor we nu trots kunnen én mogen zijn op onze schuifpoorten; op rails en zelfs vrijdragend is onze constructie ijzersterk en inbraakpreventief. De onderhoudsvrije constructie wordt niet alleen verzorgd door de sterke vorm, maar de wielen, welke de poort dragen, zijn ook een ontzettend belangrijk onderdeel van de schuifpoort. Dat is ook de reden dat wij blijven ontwikkelen en innoveren in de beste wielen en geleiders die er verkrijgbaar zijn.

 

Schuifpoort met aandrijving

Tevens kan J vd Mortel voor de aandrijving van uw (rails of vrijdragende-) schuifpoort zorgen door middel van een bijpassende motor. Geautomatiseerde schuifpoorten komen vaak voor om optimale veiligheid te kunnen garanderen. U vergeet hierdoor nooit meer de schuifpoort dicht te maken. Tevens zorgt een schuifpoort met aandrijving voor gemak; u komt aanrijden en hoeft de auto niet meer uit om de schuifpoort te openen. Dit gaat namelijk automatisch door middel van diverse automatiseringsmogelijkheden.


Ik wil passend advies

Meer informatie over Schuifpoort?
Wij bieden u graag passend advies!


  Voordelen Schuifpoort

  • Duurzaam en onderhoudsvrij
  • Ruimtebesparend
  • Vele 'design'-mogelijkheden
  • Robuust en gebruiksvriendelijk
  • Zeer comfortabel door automatisering