Balkonhekwerk

Een stevige omheining van uw balkon of dakterras

Een balkonhekwerk, vaak ook balustrade genoemd, is een stevige omheining van uw balkon of dakterras. De hoofdfunctie van een balkonhekwerk is veiligheid. Het spreekt dus voor zich dat de balkonhekwerken van J v/d Mortel – Hekwerken & Poorten uiterst degelijk en solide gebouwd en gemonteerd worden. Uiteraard leveren wij onze balkonhekwerken met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. We besparen niet op materiaal of kwaliteit maar gaan voor de duurzame oplossing.

Balkonhekwerken hoeven niet per se van metaal te zijn; Ook kan er met hout, glas of aluminium worden gewerkt. Er wordt regelmatig een combinatie gemaakt van 2 materialen om een chique doch robuuste uitstraling te creëren. Daarnaast is het mogelijk om het balkonhekwerk in diverse stijlen te ontwerpen: strak, modern, klassiek of zelfs een eigen ontwerp is mogelijk.

Montage

Naast productie kunnen wij, indien gewenst, het balkonhekwerk vakkundig bij u op locatie komen monteren. Daarvoor hebben wij ons eigen specialistisch personeel. Onze monteurs staan voor onze kwaliteit en zullen het traject ook compleet afronden en de zorgen bij u wegnemen. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn voor schade, loszittende hekwerken of andere mogelijke ongevallen. Montage dagen worden uiteraard vooraf met u doorgesproken zodat u hier zo min mogelijk last van ondervindt.

Bent u geïnteresseerd geraakt in een balkonhekwerk van J v/d Mortel? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan!


Ik wil passend advies

Meer informatie over Balkonhekwerk?
Wij bieden u graag passend advies!


  Voordelen Balkonhekwerk

  • Robuust en kindvriendelijk
  • Eyecatcher van uw huis
  • Vele ontwerpmogelijkheden
  • Duurzaam en vraagt weinig onderhoud
  • Op maat gemaakt