Trappen en balustrades

Een trap van J v/d Mortel staat voor gegarandeerde kwaliteit!

Op zoek naar een nieuwe trap van staal in combinatie met hout, staal of RVS? Of bent u opzoek naar een traphekwerk, balustrade, leuning of een ander traponderdeel? Ook daarvoor bent u bij J v/d Mortel aan het juiste adres. Bekijk nu onze nieuwe, speciaal ingerichte, website voor al uw trapwensen!

Trappen en uw persoonlijke wens

Ook in trappen zijn vele ‘designs’ te kiezen. Welke ‘stijl’ u ook kiest, bij J v/d Mortel bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit met oog voor detail. Alle kanten van het proces worden vooral persoonlijk doorgesproken en de productie wordt in eigen beheer uitgevoerd door onze eigen vakmensen.

Er zijn, zoals gezegd, vele soorten trappen. Zo is er een draaitrap, spiltrap, open of dichte trap, wenteltrap, met of zonder bordes, tuintrappen, steektrappen, buitentrappen en met of zonder antislip. En dat is slechts nog maar een deel van het gehele assortiment trappen bij J v/d Mortel.

Elke trap van J v/d Mortel is exclusief en op maat ontworpen en geproduceerd voor u. Daarvoor hanteren wij strenge kwaliteitseisen. Vervolgens wordt elke trap ook vakkundig gemonteerd door onze eigen vriendelijke monteurs.

De trappen worden eerst ontworpen; dit wil zeggen dat er een 3D-model gemaakt wordt om berekeningen op los te maken. Dit is uiteraard ook om u een visueel beeld te geven van wat u te wachten staat. Dit plaatje is inclusief real-life RVS, glas, leuningen en balustrades.

Stap voor stap komt u hoger

Voordat u een beslissing neemt komen wij graag persoonlijk in contact met u. Wij nodigen onze klanten dan ook graag uit voor een bezoek aan ons bedrijfspand om eens kennis te maken met J v/d Mortel als bedrijf. Wij laten u graag zien hoe wij onze producten produceren, bewerken en afmonteren in onze eigen productiehal.
Wij zullen u een vakkundig advies geven betreffende uw trap en ons uiterste best doen om uw ideeën en wensen te vertalen naar een toepasselijk trapontwerp.

 

Neem ook eens een kijkje op deze website voor meer gerealiseerde projecten omtrent trappen.