Poortautomatisering

Poortautomatisering van kwaliteit, inclusief persoonlijke service!

Automatische poorten zijn steeds meer en meer in trek. Dit heeft te maken met de eenvoud ervan; U komt aanrijden en de poort gaat al voor u open. Ideaal, toch?

Bij J v/d Mortel – Hekwerken & Poorten bent u aan het juiste adres voor een poortautomatisering van kwaliteit. Wanneer u eenmaal kennis genomen hebt van de eenvoud van een elektrische aandrijving dan wenst u niet meer anders. Een geautomatiseerde poort kunt u op afstand openen, sluiten, laten vergrendelen en alles daartussen!

Onze kennis en service in poortautomatisering staat al vele jaren garant voor een langdurig en goedwerkend resultaat waar ieder trots op mag zijn. Of het gaat om een totaalpakket met intercom, GSM-module en videosysteem, of slechts op een afstandsbediening of code; wij bieden u altijd een eerlijke en concurrerende prijs. Uiteraard met kwaliteit en optimale service bovenaan!

Naast de kwalitatief goede automatiseringsproducten bieden wij ook gecertificeerde (en uiteraard vriendelijke) eigen monteurs die de automatische poorten komen aansluiten. Wij zijn dan ook vanzelfsprekend uitgerust met alles wat nodig is voor het automatiseren van uw looppoort, inrijpoort, draaipoort of sierpoort.

Uiteraard is het ook mogelijk een poortautomatisering toe te passen op uw huidige poort.

Mogelijkheden

Automatische poorten kunnen uitgerust worden met vele ‘accessoires’. Uw poort kan bijvoorbeeld geopend worden door middel van een afstandsbediening, maar ook met uw GSM. En zo zijn er nog tientallen mogelijkheden.

Service

Naast de kwaliteit die wij bieden zorgen we ook voor een stukje service. Klantgerichtheid is waar J v/d Mortel – Hekwerken & Poorten voor staat en dat wordt benadrukt met onze service. Wanneer u bijvoorbeeld een storing heeft aan uw elektrische, automatische poort kunt u ons ten alle tijden bereiken of u nu uit Brabant komt of daar buiten. Wij zullen in dat geval direct actie ondernemen om de problemen te verhelpen.

Vóór de montage zorgen wij dat u volledig bent geïnformeerd over de mogelijkheden van de poortautomatisering. Dat wil zeggen dat wij u bijvoorbeeld aanraden de poort niet te openen wanneer er net 50 centimeter sneeuw is gevallen. Zo voorkomen we problemen op de juiste manier!

Voor meer informatie betreffende de mogelijkheden kunt u, onder het kopje ‘Poortautomatisering’ enkele modules terugvinden.

Wanneer u nog andere vragen heeft betreffende automatisering kunt u altijd contact met ons opnemen of het offerte formulier invullen!