Rozenboog

Een rozenboog (pergola) robuust op maat

Een rozenboog, of zelfs een pergola, is bij J v/d Mortel altijd maatwerk en wordt daarom door ons persoonlijk ingemeten en op maat voor u geproduceerd. Voor de stevigheid wordt door J v/d Mortel veelal metaal (staal of ijzer) gebruikt. Vervolgens wordt de rozenboog (pergola) verzinkt en gepoedercoat in iedere gewenste RAL-kleur. Dit doen we om de duurzaamheid te kunnen garanderen; Vele en zelfs tientallen jaren kan uw rozenboog of pergola mee zonder veel onderhoud aan te hoeven plegen!

Tuin

Een rozenboog kan uw tuin net dat beetje extra geven waar u naar op zoek bent. Een rozenboog kan in uw voortuin, maar ook in uw achtertuin. De rozenboog of pergola kan begroeid worden met een mooie klimop of andere omhoog kruipende plant. Ook voor deze planten kunnen wij u advies geven!

Roestig

Naast een kleur kunt u er ook voor kiezen een cortenstalen pergola of rozenboog te laten produceren. Corten staal is een staalsoort die wel roest, maar niet door roest. Zo kunt u vele jaren genieten van een authentieke rozenboog, zonder dat deze ‘vergaat’ of enig onderhoud nodig heeft

Heeft u inmiddels interesse gekregen in een duurzame, op maat gemaakte en stevige rozenboom of pergola? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord!


Ik wil passend advies

Meer informatie over Rozenboog?
Wij bieden u graag passend advies!


  Voordelen Rozenboog

  • Op maat gemaakt
  • Persoonlijke behandeling
  • Sierelementen in overvloed
  • Scherpe prijzen
  • Montage door ons mogelijk