Schoorsteenkappen

Schoorsteenkappen in iedere vorm en kwaliteit op maat!

Iedere schoorsteenkap wordt op maat gemaakt door J v/d Mortel- Hekwerken & Poorten omdat iedere schoorsteen anders is; En dus ook iedere schoorsteenkap. Van elke schoorsteenkap wordt de uitslag (voor het zetwerk) berekend zodat ze allemaal dezelfde stijl krijgen. Daarnaast worden alle schoorsteenkappen met de grootst mogelijke zorgvuldig gemaakt.

Schoorsteenkappen in staal, aluminium of RVS

Een schoorsteenkap van J v/d Mortel kan uit ieder gewenst materiaal vervaardigd worden. Van staal (verzinkt en gepoedercoat in kleur naar keuze) tot aluminium of zelfs RVS. Voor ieder materiaal hebben wij onze specialist in huis die gekwalificeerd en gecertificeerd te werk gaat.

Twijfelt u tussen bepaalde materialen, kleuren of ontwerpen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken!

Schoorsteenkappen ontwerpen met windwijzer, windroos of gouden bol

Om een schoorsteenkap een karakter te geven kan er, naast diverse ontwerpen zoals klassiek, strak of modern, ook gebruikt gemaakt worden van extra verfraaiingen. Zoals een messing bol, een 24 karaats goud vergulde vol, koperen bol met piek, roestvrijstalen windwijzer of een ander exclusieve windwijzer. Zo zijn er nog tientallen andere wijzers en/of sierelementen die wij kunnen verwerken in uw ideale schoorsteen kap!

Kortom: een schoorsteenkap van J v/d Mortel is uniek met een eigen karakter, speciaal op maat naar uw wens geproduceerd; alles is mogelijk.