Sierhekwerk

Een eigentijdse sierhekwerk ter afrastering van uw perceel?

Sierhekwerken zijn al sinds jaar en dag terug te vinden in vele voor- en achtertuinen, zowel als tuinafrastering als puur sierelement. Dat is ook een van de vele voordelen van een sierhekwerk: multifunctioneel inzetbaar. Door de vrije vormmogelijkheden bij J vd Mortel is het mogelijk uw sierhekwerk precies op maat, en naar uw smaak en wens, te laten ontwerpen en produceren. Tevens kan een sierhekwerk ook dienen als veiligheidsaspect. Het is dan ook bijna vanzelfsprekend dat de sierhekwerken van J vd Mortel - Hekwerken & Poorten degelijk en solide geproduceerd en gemonteerd worden. Uiteraard gaat deze gepaard met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Geen besparing op kwaliteit of materiaal maar altijd zoekende naar de perfecte, duurzame oplossing voor uw voortuin, achtertuin, erfafscheiding of zelfs (industrie)terreinafrastering!

Sierhekwerken op maat en in uw stijl

Sierhekwerken zijn te verkrijgen in vele verschillende types: van modern tot landelijk en van hoog industrieel tot laag tuinhekwerk. Dat is ook de reden dat J vd Mortel uitsluitend op maat produceert. Dat wil zeggen: wij verzorgen het gehele proces op persoonlijke basis. U wordt uitgenodigd om bij ons op het bedrijf naar de mogelijkheden te kijken en om samen, onder het genot van een bakje koffie, uw eisen en wensen door te spreken. Uiteraard zullen wij ook persoonlijk het perceel komen inmeten zodat de maatvoering correct gehandhaafd wordt. Tevens kunt u zelf bepalen hoe uw sierhekwerk ontworpen wordt: in de afgelopen 25 jaar hebben we vele ontwerpen voorbij zien komen en daarmee ervaring opgedaan. Het is daarom ook mogelijk dat u zelf een ontwerp aanlevert en dat we hier verder op inspelen. Het sierhekwerk wordt vervolgens door ons, in 3D, verder uitgewerkt tot een realistisch plaatje. Zo krijgt u alvast een indruk hoe uw sierhekwerk eruit komt te zien. Op maat en in uw gekozen stijl!

Materialen

J v/d Mortel heeft door de jaren heen veel ervaring op gedaan met diverse materiaalsoorten. Zo kunt u bijvoorbeeld uw sierhekwerk laten maken uit de volgende materialen:

  • Staal: Dit is het meest voorkomende materiaal dat er gebruikt wordt. Hierbij garanderen wij de duurzaamheid door het stalen sierhekwerk te laten verzinken en 2 lagen te poedercoaten in uw gekozen RAL-kleur. Hierdoor heeft u weinig omkijken naar het onderhoud en bent u gegarandeerd van een jarenlange duurzame oplossing;
  • Aluminium: Wanneer uw sierhekwerk ontzettend licht moet zijn, of qua uiterlijk moet matchen bij de rest van uw ontwerp, kunt u er ook voor kiezen om aluminium te gebruiken;
  • RVS: Indien een sierhekwerk in een chemische omgeving, bijvoorbeeld in combinatie met zeewater, komt te staan dan is het ook mogelijk om RVS te gebruiken vanwege de weerstand tegen het chemisch milieu. Tevens wordt RVS ook vaak gebruikt vanwege haar chique uiterlijk.

Totaalpakket?

Naast sierhekwerken is J v/d Mortel ook gespecialiseerd in op maat gemaakte (sier)poorten.

Bent u bijvoorbeeld bezig met een nieuwbouw? Geef dit dan aan, dan zullen we kijken waar wij nog meer nuttig voor kunnen zijn. Zo bieden wij vele tuindecoraties, denk hierbij aan steenkorven, bloembakken, tafels, lampen, schoorsteenkappen en overkappingen. Tevens kunt u bij ons terecht voor groot- en klein constructiewerk, toegangstechniek (automatisering van uw poort), brievenbussen en vele andere op maat gemaakte specials!

Mogelijkheden bespreken?

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen graag even tijd voor u om u te voorzien van de juiste informatie.