Looppoorten

Schermt uw terrein af en creërt optimale veiligheid & privacy

Met een looppoort rastert u uw perceel af en accentueert u uw entree. Daarbij is een looppoort ideaal voor de veiligheid van dierbaren binnenshuis (denkende aan huisdieren en kinderen). Onze looppoorten kunnen daarbij ook direct geplaatst worden met een bijpassend (sier)hekwerk voor een complete tuinafscheiding. Zo zijn er bijvoorbeeld sierpoorten, dubbelstaafmatten looppoorten en spijl poorten.

Wij ontwerpen uw tuinpoort precies zoals u voor ogen heeft. Accessoires zoals een video-intercom, eigen ontworpen lampen en/of een brievenbus behoren ook tot de mogelijkheden bij J vd Mortel.

In onze eigen werkplaats vervaardigen wij al onze looppoorten van eersteklas, gecertificeerd metaal. Indien u ander materiaal (zoals hardhout, aluminium of RVS) wenst is dat uiteraard ook mogelijk. Vervolgens laten wij de looppoorten in- en uitwendig volblad verzinken en desgewenst in een RAL- kleur poedercoaten, zodat het een duurzaam eindproduct wordt. Op deze manier kunnen wij uw idee omzetten in een door ons gemaakt ontwerp met uitwerking van de hoogste kwaliteit. Dit om samen tot de ideale looppoort te komen waar u veel plezier van zult hebben.

Maatwerk

J vd Mortel – Hekwerken & Poorten produceert uitsluitend op maat. Dit betekent dat wij persoonlijk bij u langskomen om alle maten te noteren. Vervolgens zullen we alles op maat voor u uitwerken om er een beeld bij te maken zodat het product netjes gaat passen. Op deze manier nemen wij een stukje zorg weg bij u en kunnen wij garanderen dat de looppoort, wel of niet met bijpassend (sier)hekwerk, geheel naar uw wens wordt uitgevoerd. Een stukje service wat J vd Mortel kenmerkt!


Ik wil passend advies

Meer informatie over Looppoorten?
Wij bieden u graag passend advies!


  Voordelen Looppoorten

  • Vele ontwerpmogelijkheden
  • Duurzaam en onderhoudsvrij
  • Zowel links- als rechtsom te monteren
  • Snelle en veilige toegang tot uw perceel
  • Degelijk en kwalitatief sterk