Video intercom systeem

Met een video intercom systeem voelt u zich nog veilig achter uw geautomatiseerde poort!

Met een video intercom systeem van J v/d Mortel – Hekwerken & Poorten ziet u altijd wie er bij u aan de poort staat. Aan de poort zit een module gekoppeld welke een kleine camera bevat, waardoor u binnen of op u smart device kunt zien wie er aan de poort staat. Dit allemaal voor uw eigen veiligheid (en gemak uiteraard).

Kwaliteit

Uiteraard gaan wij enkel voor de beste video-intercom systemen die er beschikbaar zijn. Na ruim 25 jaar ervaring hebben wij al heel wat video-intercomsystemen voorbij zien komen en hebben wij onze eigen selectie gemaakt welke voldoen aan onze hoge standaardeisen. Hierdoor bent u verzekerd dat u goed beeld en geluid hebt met uitstekende service. Of u nu op zoek bent naar een zwart-wit beeld of HD-beeldkwaliteit; de keuze is ruim genoeg om voor ieder een juiste oplossing te kiezen. De video-intercom komen wij dan ook persoonlijk bij u installeren en aansluiten zodat u zorgeloos kunt genieten van het resultaat.

Geautomatiseerde poort

U bepaalt zelf wie u binnen laat en wie niet. Ook wanneer u reeds beschikt over een geautomatiseerde poort kunnen wij onze video-intercomsystemen bij u inbouwen.

Wanneer u nog graag een geautomatiseerde poort aanschaft kunt u terecht op onze pagina over ‘geautomatiseerde poorten’

Bent u geïnteresseerd geraakt in een video-intercomsysteem van J v/d Mortel maar heeft u hier nog enkele vragen over? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen, zodat wij persoonlijk alle informatie kunnen geven over het aanschaffen van een op maat gemaakte video-intercomsysteem!