Gaashekwerk

De eenvoudige en budgettaire oplossing voor iedere (tuin)afrastering

Gaashekwerk, een hekwerk dat vast en zeker bekend is bij u. Een duurzaam maar uiterst flexibele afscheiding dat ook nog eens een aantrekkelijke prijs heeft in vergelijking met een spijlenhekwerk. Dat kenmerkt een gaashekwerk.

Gaashekwerken bieden vele voordelen. Het systeem ervan is erg flexibel: het kan geleverd worden in veel diverse hoogtes en breedtes, voorzien worden van prikkeldraad, naadloos worden aangeslopen op een ander Hekwerk of Poort en daarnaast zijn er meerdere keuzes in kleur.

Een ander bijkomend voordeel van een gaashekwerk is uiteraard het aantrekkelijke prijskaartje. De gaashekwerken van J v/d Mortel zijn van uitstekende kwaliteit, robuust en duurzaam.

Gaashekwerk bestaat uit verticale palen, welke de grond in geslagen worden, met een horizontale buis bovenop het gaas. Deze buizen zijn, net als onze hekwerken en poorten, verzonken en gepoedercoat. Tussen de palen wordt spandraad gespannen waarna het geplastificeerde harmonicagaas ertegen gemonteerd wordt. Vervolgens wordt alles vastgezet met bevestigingen van roestvaststaal (ook wel roestvrijstaal genoemd).

 

Met gaashekwerken van J v/d Mortel – Hekwerken & Poorten bespaart u ruimte: uw hekwerk neemt namelijk slechts 7 centimeter in beslag (waar een hek wel kan uitgroeien tot 1 meter)! Daarnaast is het mogelijk om het gaashekwerk te laten begroeien met ‘ natuurlijk groen’ of om een privacydoek (winddoek) te spannen. Zo is uw privacy altijd gewaarborgd!

Is een gaashekwerk net te miniem voor u? Kijk dan eens naar onze dubbelstaafmatten!


Ik wil passend advies

Meer informatie over Gaashekwerk?
Wij bieden u graag passend advies!


    Voordelen Gaashekwerk

    • Gunstig geprijsd
    • Flexibel te plaatsen, zelfs in kleine hoeken
    • Upgrade mogelijkheden
    • Ook zelf te monteren