Hekwerk prijzen

Hekwerken, tuinhekwerk en sierhekwerk op maat!

J v/d Mortel – Hekwerken & Poorten is de leverancier van op maat gemaakte (sier)hekwerken en poorten. Wij leveren hekwerken van hoge kwaliteit welke aan hoge standaardeisen voldoen. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld de best verkrijgbare materialen en duurzame voor- en nabehandelingen. Daarom wordt bij ons ook niks in voren gemaakt met vaste afmetingen, maar alles wordt op maat, met de hand, gemaakt in onze werkplaats in Deurne, Nederland. De service staat hoog in het vaandel bij J v/d Mortel en gaan voor een maximale prijs-kwaliteitverhouding.

Dat is ook de reden dat we geen vaste prijzen hanteren voor onze hekwerken. Aangezien iedereen andere eisen en wensen heeft aan een hekwerk zorgen wij voor een persoonlijk en op maat gemaakt product. Dit houdt in dat we persoonlijk contact met elkaar hebben betreffende het uiterlijk van het hekwerk, de productie en de montage. Daar wordt de prijs ook op afgestemd.

Wilt u graag prijzen ontvangen voor uw toekomstig hekwerk? Neem dan contact met ons op of vul het offerteformulier in en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!