Spijlenhekwerk

Een spijlenhekwerk van J v/d Mortel – Hekwerken en Poorten voor gegarandeerde kwaliteit

Een spijlenhekwerk van J v/d Mortel staat voor een goede kwaliteit en perfecte afwerking. Wij zijn al ruim 25 jaar gespecialiseerd in op maat gemaakte tuinafscheidingen, waaronder ook spijlenhekwerken. Door de jaren heen hebben we vele ontwerpen gemaakt en technieken verbeterd. Hierdoor zijn wij in staat een spijlenhekwerk voor u te produceren welke voldoet aan alle hoge standaardeisen van J v/d Mortel!

Afrasteringen

Het spijlenhekwerk is een van de oudste vormen van tuinafrasteringen. Rond de vroegere kastelen, erven en percelen stonden deze spijlenhekwerken al; al dan niet met complete sierelementen erin verwerkt. Inmiddels hebben we deze spijlenhekwerken ook vernieuwd zodat er ook strakke, robuuste en moderne varianten beschikbaar zijn. De klassieke spijlenhekwerk is uiteraard ook nog produceerbaar door J v/d Mortel.

Persoonlijke doorloop

J v/d Mortel – Hekwerken & Poorten staat daarnaast bekend om zijn goede kwaliteit en betrouwbare service. Het gehele spijlenhekwerk, al dan niet met bijpassende poort, zal op maat worden geproduceerd. Dit houdt in dat wij persoonlijk bij u komen inmeten, samen een ontwerp maken en de details hiervan doorspreken alvorens de productie begint. Zo weten we beide waar we aan toe zijn. De productie zal dan ook gedaan worden door onze eigen gekwalificeerde vakmensen.

Montage door ervaren monteurs

Evenals de productie in eigen beheer, wordt ook de montage door onze eigen ervaren monteurs uitgevoerd. Zo weet u zeker dat uw spijlenhekwerk vele jaren stabiel en robuust blijft staan. Tevens is dit de laatste controlestap om de kwaliteit en duurzaamheid te kunnen garanderen. Op deze manier weten wij zeker dat u nog lang van uw spijlenhekwerk kunt genieten en terug kunt kijken op een goede, fijne en vooral heldere samenwerking!

Contact

Heeft u interesse in een spijlenhekwerk van J v/d Mortel – Hekwerken en Poorten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag alles over ons en onze producten.