Tuinhek

van ijzer, metaal of staal

Voor ieder tuinhek vind u een ontwerp bij J v/d Mortel – Hekwerken & Poorten Een tuinhek hoeft niet per se als tuinafscheiding te dienen; Een tuinhek kan bijvoorbeeld ook goed worden gebruikt om grasvelden, schoolvelden of dierenverblijven af te rasteren. Dankzij het open karakter van een tuinhek oogt deze zeer stabiel doch open en vriendelijk. Er zijn dan ook vele ontwerpmogelijkheden beschikbaar om uw tuinhek precies zo te laten ogen als u gewenst had: Een geïmpregneerd tuinhek, stalen tuinhek, metalen tuinhek, tuinhek van aluminium of RVS of eventueel een tuinhek met hardhout is mogelijk bij J v/d Mortel!

Stijlen

Naast een materiaalkeuze kunt u ook uw tuinhek in een bepaalde stijl laten uitwerken. Kiest u bijvoorbeeld voor een klassiek golfhekwerk, een sierhekwerk met krullen, modern strak tuinhekwerk of juist een groot en grof, extra robuuste tuinhek? Alles wat u voor ogen hebt zullen wij proberen om te zetten naar werkelijk tastbaar product van hoge kwaliteit.

Voor een perfect contrast in uw afscheiding is het ook mogelijk een bijpassend hekwerk van J v/d Mortel – Hekwerken & Poorten toe te voegen. Op deze manier wordt een eenheid gecreëerd wat het geheel strak en net doet overkomen.

Maatwerk

Een tuinhekwerk van metaal is leverbaar in vele diverse soorten en maten. En vooral dat laatste is een van belangrijkste factoren van J v/d Mortel; alles wat wij doen en maken is maatwerk. Van het inmeten van de maten tot het monteren van het tuinhek, alle facetten proberen wij bij u uit handen te nemen voor een zorgeloos resultaat.

Daarnaast is het hele ontwerp, welke wij vooraf samen bedenken en uitwerken, door u te bepalen. In onze 25 jaar als hekwerkspecialist hebben we een breed scala aan ontwerpen opgedaan. Hier is dan ook uit te kiezen. Maar indien u zelf eisen of wensen heeft waar het tuinhek aan moet voldoen: houd deze niet voor u. Uw wens is onze uitdaging. Wij zullen dan ook toewerken naar een goed resultaat voor beiden!

Alternatieven

Naast een tuinhek van metaal is het ook mogelijk om te kiezen voor dubbelstaafmat hekwerken of gaashekwerken.