Deelnemer: Open bedrijven route Deurne 2019

Thema: 'Deurne als ideale werkplek', georganiseerd door de Gemeente Deurne en Parkmanagement. Kom een kijkje nemen achter de schermen bij verschillende bedrijven

Op zondag 24 februari 2019 vindt de tweede open bedrijven route in Deurne plaats. Tijdens deze dag bieden verschillende bedrijven in Deurne de mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen. Ook J. van de Mortel Hekwerken & Poorten zet haar poorten open! Ben jij altijd al benieuwd geweest naar ons productieproces en de gerealiseerde projecten? Ook jij bent welkom! Kom naar onze locatie en test jouw stalen zenuwen! Wij nodigen zakelijke relaties, kennissen, buurtbewoners, werkzoekenden, studenten, scholieren en andere geïnteresseerden deze dag uit om ons een bezoekje te brengen. Zien wij jou de 24ste? Je bent van harte welkom tussen 11.00 uur en 16.00 uur.

 

De Open Bedrijven Route


Hoe ziet dat bedrijf waar je dagelijks langs komt er vanbinnen uit? Waarvoor rijdt de buurman elke ochtend zijn oprit af? Wat gebeurt er eigenlijk bij het bedrijf waar je altijd veel mensen over hoort praten? De Open Bedrijven Route is een unieke kans om te ontdekken hoe bepaalde producten gemaakt worden.
Maak kennis met de enthousiaste vakmensen achter de producten en de speciale machines waar zij dagelijks mee werken. Bij de deelnemende bedrijven worden leuke activiteiten, leerzame rondleidingen en inspirerende demonstraties gehouden voor jong en oud. Voor kinderen, jongeren en werkzoekenden is het ook de perfecte gelegenheid om zich te oriënteren op opleidings- en beroepsmogelijkheden.
Basisschoolleerlingen van groep 7 en 8 kunnen bijvoorbeeld aan den lijve ervaren hoe leuk techniek is. Voor studenten is er de mogelijkheid op kennis te maken met verschillende functies op MBO-, HBO- en WO-niveau binnen de maakbedrijven in Deurne en werkzoekenden kunnen vacatures bij de bedrijven bekijken. Ook is er voor ondernemers en medewerkers van de diverse bedrijventerreinen de kans om op een laagdrempelige manier met elkaar kennis te maken en te netwerken.

« Ga terug naar overzicht