Erkend leerbedrijf: Stagiaire Maud

Wat vind onze stagiaire Maud van J v/d Mortel als leerbedrijf?

De afgelopen 2 weken hebben we op kantoor een tijdelijke stagiaire mogen verwelkomen: Maud Crooijmans. Deze jonge maar nieuwsgierige stagiaire heeft zich goed gehouden bij ons op kantoor en verteld hieronder wat ze van de leerzame periode vond:

Stel jezelf eens voor:

Mijn naam is Maud Crooijmans en sinds begin november ben ik stagiaire bij J v/d Mortel Hekwerken en Poorten. Ik ben 15 jaar en woon in Milheeze. Ik studeer Bedrijf & Ondernemen op het Commanderij College in Gemert, zit op dit moment in het 4e leerjaar en hoop in juli mijn diploma te halen.

Hoe ben je bij J v/d Mortel – Hekwerken & Poorten terecht gekomen?

Ik hoorde van school dat ik stage moest gaan lopen, omdat we dan meer te zien krijgen hoe alles gaat binnen een bedrijf. Ik had het er toen s’ avonds thuis over, toen heeft mijn broer gevraagd of dat zou kunnen want die werkt bij J v/d mortel – Hekwerken & Poorten.

Wat waren je werkzaamheden bij J v/d Mortel?

Ik heb van alles mogen doen ook dingen wat je eigenlijk niet doet, zoals orders maken, bestelbon maken en nog meer van dat soort dingen. Heb ook de telefoon opgenomen het was op het begin wat lastig maar door het vaker te doen word het steeds makkelijker, het was een erg leuke en leerzame stage!

Wat zijn de belangrijkste dingen die je geleerd hebt bij J v/d Mortel?

Ik heb geleerd hoe je een klantenbestand moet maken, hoe je een order moet maken, hoe je een bestelbon moet maken, hoe ik de telefoon moet aanpakken.

Wat vind je van de werksfeer binnen J v/d Mortel?

Een hele fijne en prettige sfeer en gezelligheid binnen het bedrijf.

Wat zijn je ambities in de toekomst?

Dat ik een baan vind die bij me past.

Omschrijf Firma J v/d Mortel met 1 woord:

Leerzaam

 

Wij wensen Maud veel succes met haar ambities waarmaken in de toekomst en wie weet hoort u nog van haar!
Ben jij nou ook op zoek naar een stageplek in de metaal in de regio Deurne, Liessel, Vlierden, Ommel of Helmond? J v/d Mortel is een erkend leerbedrijf dat met regelmaat stages aanbied, zowel snuffelstages, 5-maanden stages, afstudeerstages als complete BBL en BOL (MBO) trajecten. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

« Ga terug naar overzicht