Metalen poorten

Voor de een robuuste afscheiding

Op zoek naar een metalen poort met van goede kwaliteit? Dan bent u bij J v/d Mortel – Hekwerken en Poorten op het juiste adres! Met ruim 25 jaar ervaren hebben wij de nodige kennis opgedaan om metalen poorten te ontwikkelen, produceren en monteren. Daardoor gebruiken wij eigen ontwerpen in combinatie met de wensen en eisen van de klant, om zo tot een metalen poort te komen welke u voor heeft. Door onze eigen mensen garanderen wij u de kwaliteit die de standaard is bij J v/d Mortel. Daarbij verzorgen wij het complete plaatje voor u: van idee tot schets, en van productie tot montage. Service is dan ook iets wat hoog in de vaandel staat bij ons!

Afwerking van metalen poorten

De metalen poorten van J v/d Mortel hebben naast een goede afwerking en kwaliteit, ook een duurzaam jasje. De metalen poorten worden voorzien van een zinklaag om corrosie tegen te gaan, waarna ze in 2 lagen gepoedercoat worden. Dit is een soort ‘poeder lak’, welke te verkrijgen is in ieder gewenste RAL-kleur.
Daarnaast is de keuze vrij qua vorm. Bent u op zoek naar een metalen sierpoort, of juist naar een spijlenpoort? Of een klassieke poort of moderne stalen poort? Door uw wens te combineren met het karakter van onze ontwerpen komt er een metalen poort uit waar we beiden trots op kunnen zijn!

Draaipoort of schuifpoort?

De metalen poorten kunnen naar uw wens geproduceerd worden. Zo kan er bijvoorbeeld een keuze gemaakt worden uit een draaipoort, ook wel inrijpoort genoemd, of een schuifpoort. Daarnaast is het mogelijk om een metalen looppoort te produceren in een stijl naar keuze.