Tuinpoort

Een tuinpoort van uitstekende kwaliteit metaal voor iedere toepassing

Een metalen tuinpoort van J v/d Mortel – Hekwerken en Poorten staat garant voor een stevig, degelijk en robuuste poort. Deze tuinpoort kan in verschillende stijlen en van diverse materialen gemaakt worden. Met deze stevige tuinpoort zorgt u niet alleen voor een stukje privacy, maar tevens veiligheid. Er worden zo hoog mogelijke kwaliteitseisen geëist van onze tuinpoorten voor een lange levensduur en uiteraard een goed eindresultaat!

Tuinpoort

De naam tuinpoort wordt vaak genoemd voor verschillende poorten, waaronder tuindeur, draaipoort, inrijpoort, schuifpoort, dubbelstaafmat poort of zelfs een looppoort. Deze tuinpoorten kunnen vervaardigd worden uit verschillen materialen: uit een metaalsoort of van hout.

Metalen of ijzeren tuinpoort

Door uw tuinpoort van metaal of ijzer te laten fabriceren ontstaat er een elegante tuinpoort die bestand is tegen weer en wind. Deze tuinpoorten gaan dan ook vele malen langer mee dan een houten poort. Tevens kunnen de metalen tuinpoorten vervaardigd worden uit aluminium of RVS.

Of de tuinpoort nou wordt vormgegeven als strak of sierlijk: de keuze is reuze. Een kenmerk van een metalen tuinpoort is dat deze duurzaam voor- en na behandeld wordt. Deze wordt eerst volbad- thermisch verzonken en vervolgens voorzien van 2 lagen poedercoat in iedere gewenste RAL-kleur. Hierdoor ontstaat een onderhoudsvrije tuinpoort voor vele jaren plezier.

Maatwerk

J v/d Mortel staat daarnaast bekend om het maatwerk. Alle tuinpoorten worden dus op maat door ons gemaakt. Van de bemating (inmeten), tot ontwerp en montage, alles zal op maat en persoonlijk door ons in acht worden genomen. Daarbij staat uiteraard uw eis en/of wens centraal. Het is dus mogelijk om ieder sierelement of andere designvormen in uw tuinpoort terug te laten komen. Zo wordt het een persoonlijke tuinpoort, met een stevig karakter en kenmerkende uitstraling.

Wanneer u geïnteresseerd bent geraakt in een tuinpoort van J v/d Mortel – Hekwerken & Poorten kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen zodat wij u uitgebreid en persoonlijk te woord kunnen staan. Zo ontvangt u alle informatie die u nodig heeft en weet u wat er te gebeuren staat als u samen met ons een tuinpoort gaat ontwikkelen!