Nieuwe locatie!

Om u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij besloten naar een nieuwe locatie te gaan.

 

Lees meer...

Deelnemer: Open bedrijven route Deurne 2019

Op zondag 24 februari 2019 vindt de tweede open bedrijven route in Deurne plaats. Tijdens deze dag bieden verschillende bedrijven in Deurne de mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen. Ook J. van de Mortel Hekwerken & Poorten zet haar poorten open!

Ben jij altijd al benieuwd geweest naar ons productieproces en de gerealiseerde projecten? Ook jij bent welkom! Kom naar onze locatie en test jouw stalen zenuwen!

Wij nodigen zakelijke relaties, kennissen, buurtbewoners, werkzoekenden, studenten, scholieren en andere geïnteresseerden deze dag uit om ons een bezoekje te brengen.

Zien wij jou de 24ste? Je bent van harte welkom tussen 11.00 uur en 16.00 uur.

Lees meer...

Erkend leerbedrijf: Stagiaire Maud

De afgelopen 2 weken hebben we op kantoor een tijdelijke stagiaire mogen verwelkomen: Maud Crooijmans. Deze jonge maar nieuwsgierige stagiaire heeft zich goed gehouden bij ons op kantoor en verteld hieronder wat ze van de leerzame periode vond:

Lees meer...

RVS, Roestvast staal

1912, Engeland. Toen er gezocht werd naar een ‘zo goed mogelijk’ materiaal om de geweerlopen van de gevecht strijders uit te vervaardigen kwam men uit op een samenstelling die vele voordelen bood, zoals slijtvastheid, goede ruwheidsoppervlaktekwaliteit en thermische geleidbaarheid (goede warmtegeleider). Deze ontwikkelde legering, met een hoog chroomgehalte van minimaal 10,5% en een laag koolstofgehalte van maximaal 1,2%, werd onderschreven als RVS, Roestvast Staal en/of INOX staal.

Al snel vond roestvast staal (RVS) ook de weg buiten de wapenindustrie en wordt nu gebruikt in vele toepassingen als chemische industrie, scheepsbouw, constructiebouw, keukenapparatuur, ruimtevaart en nog vele andere.

 

Lees meer...