Dubbele aluminium prefab poort

Onlangs weer een mooi prefab project kunnen realiseren! Deze aluminium poort hangt tussen gemetselde penanten en is voorzien van automatisering.

 

 

De voordelen:

 • De toegang tot uw terrein slechts voor een korte tijd niet toegankelijk, daardoor wordt de overlast tot een minimum beperkt.
 • Poort en eventueel automatisering worden kant en klaar afgeleverd.
 • Eventueel metselwerk kan in optimale omstandigheden worden gebouwd.

Heeft u ook interesse in een prefab poort? Klik dan hier.

Complete dubbele aluminium poort

Onlangs deze mooie complete dubbele aluminium poort mogen installeren. Door zelf de zuilen te maken is het mogelijk om hierin een brievenbus, sturingskast, en intercom te verwerken. Deze poort is tevens voorzien van grondaandrijving waarvan de bakken mee gepoedercoat zijn om een nog chiquer resultaat te krijgen. Heeft u ook interesse in een complete geautomatiseerde poort? Klikt u dan hier.

 

 

Telescopische schuifpoort

Voor een nieuwe opdracht zijn wij bezig een telescopische schuifpoort te ontwerpen en maken. Deze schuifpoort is uiterst geschikt als u op zoek bent naar een schuifpoort maar simpelweg niet voldoende ruimte heeft. Zoals u in onderstaand filmpje kunt zien schuiven de delen voor elkaar door zodat deze in een kleinere ruimte tot eindstand komen. Heeft u ook interesse gekregen in een telescopische schuifpoort? Klik dan hier, en maak snel een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Aluminium wild verband!

Ook deze week weer flink bezig geweest om diverse projecten nog voor de vakantie af te ronden. Zo ook deze schitterende volledig geautomatiseerde aluminium poort.

Deze poort is tevens voorzien van maatwerk rvs zuilen waar de poortvleugels aanhangen. Om de poort zo te maken kunnen we de poort gelijk voorzien van een brievenbus en de sturingskast mooi droog uit het zicht weg werken. Ook interesse gekregen in onze producten? Aarzel dan niet en maak snel een afspraak!

Bijzonder project!

Soms kom je op wel heel bijzondere plekken! Zo ook deze week. Wij mochten een oude poort bij een kerk tuin gaan vervangen.

 

 

Wij krijgen deze aanvraag online binnen. Na het bekijken van diverse foto’s van de bestaande situatie hebben we samen met de opdrachtgever besloten om voor een stalen schuifpoort te gaan met aluminium panelen. Zo kon de ruimte tussen de bestaande penanten optimaal benut blijven. De gekozen kleur van deze poort is grachtengroen voor zowel het staalwerk als de aluminium panelen. Wij kijken terug op een zeer geslaagd project.

Bent u ook op zoek naar een schuifpoort? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Schuifpoort

Onze eerste prefab poort is een feit!

Voor 1 van onze klanten is gisteren onze eerste prefab aluminium schuifpoort geleverd. Wij zijn daarom dus ook supertrots dat wij u deze dienst voortaan ook aan kunnen bieden.

Het grote voordeel van de prefab poort is dat deze hier bij ons in de werkplaats totaal opgebouwd is. Deze gaat in z’n geheel op transport naar de klant waar deze volledig in 1 dag afgeleverd kan worden. Heeft u nou ook interesse in een prefab poort? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een advies gesprek!

Prefab poort

Schuifpoort en hekwerk

In april hebben wij deze zeer mooie schuifpoort mogen afleveren met bijpassend hekwerk. Dit is tot stand gekomen door een fijn en goed gesprek hier en de expertise van onze tekenaars en mensen in de werkplaats.

Deze schuifpoort is volledig geautomatiseerd, zo hoeft de opdrachtgever niet meer met regen uit de auto te stappen om de poort te openen. Door het stalen frame te voorzien van aluminium panelen kunnen we heel mooi met de kleur spelen, zo creëren we een speelse poort met meerdere kleuren. Het is ook mogelijk om deze poort in een andere kleur samenstelling te krijgen.

Heeft u ook interesse gekregen in dit model schuifpoort? Aarzel niet en neem snel contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.  Dit kunt u doen door op deze link te klikken.

Open Bedrijven Route Deurne geannuleerd!

Open Bedrijven Route Deurne gaat niet door:

De organisatie van de Open Bedrijven Route heeft op dinsdag 3 maart besloten om de Open Bedrijven Route 2020 niet door te laten gaan. Dit besluit is genomen omdat meerdere bedrijven hebben aangegeven niet te willen deelnemen. De Open Bedrijven Route zou plaatsvinden op zondag 8 maart.

De afgelopen dagen hebben enkele bedrijven die zouden deelnemen aan de Open Bedrijven Route aangegeven dat zij hun deelname intrekken of dat zij overwegen om hun deelname in te trekken, omdat zij problemen kunnen krijgen met hun bedrijfsvoering vanwege het coronavirus. Hiermee voldoet het evenement niet meer aan de gewenste uitstraling en de verwachtingen van het publiek. Dit wetende en rekening houdend met het gegeven dat in de aanloop naar de Open Bedrijven Route mogelijk nog meer bedrijven hun deelname zouden intrekken, heeft de organisatie besloten om de Open Bedrijven Route niet door te laten gaan. Dit besluit is genomen in afstemming met de deelnemende bedrijven.

Open Bedrijven Route 2020!

Na het grote succes van de vorige edities openen wij op zondag 8 maart 2020 wederom onze deuren (en poorten 😉). Tijdens deze dag bieden wij, samen met andere verscheidene bedrijven in Deurne, een unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen.   Wij nodigen zakelijke relaties, buurtbewoners, kennissen, werkzoekenden en studenten/scholieren uit om ons een bezoekje te brengen.   Wij verklappen alvast: met de aanschaf van ons nieuwe pand wordt het dit jaar nóg groter dan voorgaande jaren! Dat wil je toch niet missen?   Let op! Onze nieuwe locatie is: Dr. Huub van Doorneweg 16 te Deurne. Zien wij jou de 8ste? Je bent van harte welkom tussen 11.00 uur en 16.00 uur.

Standaard bloembakken! Vanaf nu diverse maten direct op voorraad.

Bent u op zoek naar kwaliteit bloembakken die direct af te halen zijn? Zoek dan niet langer en klik hier voor meer informatie.

Ik wil passend advies

Meer informatie over kentekenherkenning?
Wij bieden u graag passend advies!

  Voordelen kentekenherkenning

  • Toegang uitsluitend voor bepaalde kentekens
  • Terugdringen overlast
  • Klant- gebruikvriendelijk
  • Veiligheidsverhogend
  • Eenvoudig in beheer

  Meer poortautomatisering

  • GSM-module poort
  • Kentekenherkenning
  • video intercom
  • afstandsbediening
  • wifi-deurbel

  Meer dan hekwerk & poorten Steenkorven, schoorsteenkappen of tuindecoratie

  Wij bieden meer dan enkel poorten en hekwerken. U kunt bij ons ook terecht voor trappen, steenkorven of tuindecoratie. Naast onze hekwerken en poorten hebben we de laatste jaren onze specialisme uitgebreid met soorten staalwerken. Neem eens een kijkje in ons portfolio voor meer werk of lees hier meer over onze trappen.

  Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen in onze showroom in Deurne. Bekijk onze openingstijden