Aluminium wild verband!

Ook deze week weer flink bezig geweest om diverse projecten nog voor de vakantie af te ronden. Zo ook deze schitterende volledig geautomatiseerde aluminium poort.

Deze poort is tevens voorzien van maatwerk rvs zuilen waar de poortvleugels aanhangen. Om de poort zo te maken kunnen we de poort gelijk voorzien van een brievenbus en de sturingskast mooi droog uit het zich weg werken. Ook interesse gekregen in onze producten? Aarzel dan niet en maak snel een afspraak!

Bijzonder project!

Soms kom je op wel heel bijzondere plekken! Zo ook deze week. Wij mochten een oude poort bij een kerk tuin gaan vervangen.

 

 

Wij krijgen deze aanvraag online binnen. Na het bekijken van diverse foto’s van de bestaande situatie hebben we samen met de opdrachtgever besloten om voor een stalen schuifpoort te gaan met aluminium panelen. Zo kon de ruimte tussen de bestaande penanten optimaal benut blijven. De gekozen kleur van deze poort is grachtengroen voor zowel het staalwerk als de aluminium panelen. Wij kijken terug op een zeer geslaagd project.

Bent u ook op zoek naar een schuifpoort? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Schuifpoort

Onze eerste prefab poort is een feit!

Voor 1 van onze klanten is gisteren onze eerste prefab aluminium schuifpoort geleverd. Wij zijn daarom dus ook supertrots dat wij u deze dient voortaan ook aan kunnen bieden.

Het grote voordeel van de prefab poort is dat deze hier bij ons in de werkplaats totaal opgebouwd is. Deze gaat in z’n geheel op transport naar de klant waar deze volledig in 1 dag afgeleverd kan worden. Heeft u nou ook interesse in een prefab poort? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een advies gesprek!

Prefab poort

Schuifpoort en hekwerk

In april hebben wij deze zeer mooie schuifpoort mogen afleveren met bijpassend hekwerk. Dit is tot stand gekomen door een fijn en goed gesprek hier en de expertise van onze tekenaars en mensen in de werkplaats.

Deze schuifpoort is volledig geautomatiseerd, zo hoeft de opdrachtgever niet meer met regen uit de auto te stappen om de poort te openen. Door het stalen frame te voorzien van aluminium panelen kunnen we heel mooi met de kleur spelen, zo creëren we een speelse poort met meerdere kleuren. Het is ook mogelijk om deze poort in een andere kleur samenstelling te krijgen.

Heeft u ook interesse gekregen in dit model schuifpoort? Aarzel niet en neem snel contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.  Dit kunt u doen door op deze link te klikken.

Open Bedrijven Route Deurne geannuleerd!

Open Bedrijven Route Deurne gaat niet door:

De organisatie van de Open Bedrijven Route heeft op dinsdag 3 maart besloten om de Open Bedrijven Route 2020 niet door te laten gaan. Dit besluit is genomen omdat meerdere bedrijven hebben aangegeven niet te willen deelnemen. De Open Bedrijven Route zou plaatsvinden op zondag 8 maart.

De afgelopen dagen hebben enkele bedrijven die zouden deelnemen aan de Open Bedrijven Route aangegeven dat zij hun deelname intrekken of dat zij overwegen om hun deelname in te trekken, omdat zij problemen kunnen krijgen met hun bedrijfsvoering vanwege het coronavirus. Hiermee voldoet het evenement niet meer aan de gewenste uitstraling en de verwachtingen van het publiek. Dit wetende en rekening houdend met het gegeven dat in de aanloop naar de Open Bedrijven Route mogelijk nog meer bedrijven hun deelname zouden intrekken, heeft de organisatie besloten om de Open Bedrijven Route niet door te laten gaan. Dit besluit is genomen in afstemming met de deelnemende bedrijven.

Open Bedrijven Route 2020!

Na het grote succes van de vorige edities openen wij op zondag 8 maart 2020 wederom onze deuren (en poorten 😉). Tijdens deze dag bieden wij, samen met andere verscheidene bedrijven in Deurne, een unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen.   Wij nodigen zakelijke relaties, buurtbewoners, kennissen, werkzoekenden en studenten/scholieren uit om ons een bezoekje te brengen.   Wij verklappen alvast: met de aanschaf van ons nieuwe pand wordt het dit jaar nóg groter dan voorgaande jaren! Dat wil je toch niet missen?   Let op! Onze nieuwe locatie is: Dr. Huub van Doorneweg 16 te Deurne. Zien wij jou de 8ste? Je bent van harte welkom tussen 11.00 uur en 16.00 uur.

Standaard bloembakken! Vanaf nu diverse maten direct op voorraad.

Bent u op zoek naar kwaliteit bloembakken die direct af te halen zijn? Zoek dan niet langer en klik hier voor meer informatie.

Nieuwe locatie! Verhuisbericht.

Om u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij besloten naar een nieuwe locatie te gaan.  

Door toenemende vraag hebben wij besloten om ons te vestigen op een nieuwe locatie. Deze stap is noodzakelijk om u naar behoren te kunnen blijven helpen. Vanaf 13 mei bent u van harte welkom op onze nieuwe locatie aan de Doctor Huub van Doorneweg 16 in Deurne.

Deelnemer: Open bedrijven route Deurne 2019 Thema: 'Deurne als ideale werkplek', georganiseerd door de Gemeente Deurne en Parkmanagement. Kom een kijkje nemen achter de schermen bij verschillende bedrijven

Op zondag 24 februari 2019 vindt de tweede open bedrijven route in Deurne plaats. Tijdens deze dag bieden verschillende bedrijven in Deurne de mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen. Ook J. van de Mortel Hekwerken & Poorten zet haar poorten open! Ben jij altijd al benieuwd geweest naar ons productieproces en de gerealiseerde projecten? Ook jij bent welkom! Kom naar onze locatie en test jouw stalen zenuwen! Wij nodigen zakelijke relaties, kennissen, buurtbewoners, werkzoekenden, studenten, scholieren en andere geïnteresseerden deze dag uit om ons een bezoekje te brengen. Zien wij jou de 24ste? Je bent van harte welkom tussen 11.00 uur en 16.00 uur.

 

De Open Bedrijven Route


Hoe ziet dat bedrijf waar je dagelijks langs komt er vanbinnen uit? Waarvoor rijdt de buurman elke ochtend zijn oprit af? Wat gebeurt er eigenlijk bij het bedrijf waar je altijd veel mensen over hoort praten? De Open Bedrijven Route is een unieke kans om te ontdekken hoe bepaalde producten gemaakt worden.
Maak kennis met de enthousiaste vakmensen achter de producten en de speciale machines waar zij dagelijks mee werken. Bij de deelnemende bedrijven worden leuke activiteiten, leerzame rondleidingen en inspirerende demonstraties gehouden voor jong en oud. Voor kinderen, jongeren en werkzoekenden is het ook de perfecte gelegenheid om zich te oriënteren op opleidings- en beroepsmogelijkheden.
Basisschoolleerlingen van groep 7 en 8 kunnen bijvoorbeeld aan den lijve ervaren hoe leuk techniek is. Voor studenten is er de mogelijkheid op kennis te maken met verschillende functies op MBO-, HBO- en WO-niveau binnen de maakbedrijven in Deurne en werkzoekenden kunnen vacatures bij de bedrijven bekijken. Ook is er voor ondernemers en medewerkers van de diverse bedrijventerreinen de kans om op een laagdrempelige manier met elkaar kennis te maken en te netwerken.

Erkend leerbedrijf: Stagiaire Maud Wat vind onze stagiaire Maud van J v/d Mortel als leerbedrijf?

De afgelopen 2 weken hebben we op kantoor een tijdelijke stagiaire mogen verwelkomen: Maud Crooijmans. Deze jonge maar nieuwsgierige stagiaire heeft zich goed gehouden bij ons op kantoor en verteld hieronder wat ze van de leerzame periode vond:

Stel jezelf eens voor:

Mijn naam is Maud Crooijmans en sinds begin november ben ik stagiaire bij J v/d Mortel Hekwerken en Poorten. Ik ben 15 jaar en woon in Milheeze. Ik studeer Bedrijf & Ondernemen op het Commanderij College in Gemert, zit op dit moment in het 4e leerjaar en hoop in juli mijn diploma te halen.

Hoe ben je bij J v/d Mortel – Hekwerken & Poorten terecht gekomen?

Ik hoorde van school dat ik stage moest gaan lopen, omdat we dan meer te zien krijgen hoe alles gaat binnen een bedrijf. Ik had het er toen s’ avonds thuis over, toen heeft mijn broer gevraagd of dat zou kunnen want die werkt bij J v/d mortel – Hekwerken & Poorten.

Wat waren je werkzaamheden bij J v/d Mortel?

Ik heb van alles mogen doen ook dingen wat je eigenlijk niet doet, zoals orders maken, bestelbon maken en nog meer van dat soort dingen. Heb ook de telefoon opgenomen het was op het begin wat lastig maar door het vaker te doen word het steeds makkelijker, het was een erg leuke en leerzame stage!

Wat zijn de belangrijkste dingen die je geleerd hebt bij J v/d Mortel?

Ik heb geleerd hoe je een klantenbestand moet maken, hoe je een order moet maken, hoe je een bestelbon moet maken, hoe ik de telefoon moet aanpakken.

Wat vind je van de werksfeer binnen J v/d Mortel?

Een hele fijne en prettige sfeer en gezelligheid binnen het bedrijf.

Wat zijn je ambities in de toekomst?

Dat ik een baan vind die bij me past.

Omschrijf Firma J v/d Mortel met 1 woord:

Leerzaam

 

Wij wensen Maud veel succes met haar ambities waarmaken in de toekomst en wie weet hoort u nog van haar!
Ben jij nou ook op zoek naar een stageplek in de metaal in de regio Deurne, Liessel, Vlierden, Ommel of Helmond? J v/d Mortel is een erkend leerbedrijf dat met regelmaat stages aanbied, zowel snuffelstages, 5-maanden stages, afstudeerstages als complete BBL en BOL (MBO) trajecten. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Ik wil passend advies

Meer informatie over kentekenherkenning?
Wij bieden u graag passend advies!

Voordelen kentekenherkenning

  • Toegang uitsluitend voor bepaalde kentekens
  • Terugdringen overlast
  • Klant- gebruikvriendelijk
  • Veiligheidsverhogend
  • Eenvoudig in beheer

Meer poortautomatisering

  • GSM-module poort
  • Kentekenherkenning
  • video intercom
  • afstandsbediening
  • wifi-deurbel

Meer dan hekwerk & poorten Steenkorven, schoorsteenkappen of tuindecoratie

Wij bieden meer dan enkel poorten en hekwerken. U kunt bij ons ook terecht voor trappen, steenkorven of tuindecoratie. Naast onze hekwerken en poorten hebben we de laatste jaren onze specialisme uitgebreid met soorten staalwerken. Neem eens een kijkje in ons portfolio voor meer werk of lees hier meer over onze trappen.

Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen in onze showroom in Deurne. Bekijk onze openingstijden