Bloembakken

Bloembakken, ook wel plantenbakken genoemd, bij J v/d Mortel voor echt kwalitatief maatwerk

Geen enkele tuin is gelijk; Van vorm tot grootte, en anders is de aankleding uniek. Voor een speciale uitstraling is eigenlijk maar weinig nodig: Een paar goede, op maat gemaakte bloembakken of plantenbakken laten uw terras, tuin of perceel al meteen anders ogen. Bij J v/d Mortel – Hekwerken & Poorten is het ook mogelijk uw bloembak op maat te laten samenstellen. U kunt bij ons terecht voor iedere soort, grootte, kleur, materiaal en zelfs afwerking. Bij J v/d Mortel is niets te gek en wij produceren uw bloembak precies hoe u het voor ogen heeft! Bent u op zoek naar een standaard bloembak? Klik dan hier.

Materialen

Een houten bloembak behoort uiteraard tot de mogelijkheden, maar heeft u ook wel eens gedacht aan een bloembak van roestvaststaal (RVS)? Dit is relatief onderhoudsvrij en heeft een totaal andere, chique uitstraling.

Niet zo’n fan van RVS of aluminium? Uiteraard kunnen wij uw bloembak ook van staal vervaardigen. Deze wordt dan duurzaam nabehandeld zodat de bloembak nog vele jaren mee kan zonder er naar om te hoeven kijken (behalve om er van te genieten).

Of bent u op zoek naar iets aparts? Wij vervaardigen ook bloembakken uit corten staal. Dat is een metaal dat wel ‘aanroest’, en dus de authenthieke roestkleur krijgt, maar niet ‘doorroest’. Hierdoor heeft u dus een prachtige, roestkleurige bloembak welke lang mee gaat, zonder dat deze compleet wegroest. De mogelijkheden zijn ontelbaar.

Er is geen bloembak te groot, materiaal te specifiek of mogelijkheid niet uitvoerbaar. J v/d Mortel denkt graag met u mee, het gehele productieproces zal dan ook verlopen op persoonlijke basis. Dit betekent dat u uitgebreid, persoonlijk te woord wordt gestaan door onze vakkundige medewerkers. De bloembak wordt vervolgens op maat en met juiste zorg voor u vervaardigd. De bloembak kan zelfs door ons worden gemonteerd!

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!


Ik wil passend advies

Meer informatie over Bloembakken?
Wij bieden u graag passend advies!

Voordelen Bloembakken

  • Op maat
  • Duurzaam en onderhoudsvrij
  • Vele mogelijkheden
  • Uniek
  • Ook leuk als cadeau!