Werkvoorbereider

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

Werkvoorbereider

Anno 2023 is Joan van de Mortel BV zoveel meer dan een producent van hekwerken en poorten. Denk hierbij aan staalconstructies, trappen, deuren, interieur, specials etc. in staal, aluminium en RVS.

Samen maken wij o.a. prachtig hekwerk, schitterende poorten, trappen en balkonhekwerken. Ook voor staalconstructies draaien wij onze hand niet om. Dagelijks werken onze medewerkers dan ook met passie en plezier aan oplossingen waarbij we streven naar een optimale klantbeleving.

 

Wat ga je doen?

Aanvragen die binnenkomen worden door jou geregistreerd. Je hebt contact met de klant om de wensen te inventariseren waarna jij de meest efficiënte oplossing bedenkt voor de klant. Hoe leuk is het om eventueel de werklocatie te gaan bekijken voor een nog beter beeld. Daarna begin je met calculeren. Zijn productienormen én de constructie compleet? Dan rond jij de begroting af, waarna jij ter afsluiting een passende offerte aan kunt bieden. Je hebt de mogelijkheid om elk project van A tot Z te begeleiden wat jij onder handen hebt.

 

Welke vaardigheden stellen wij op prijs?

  • MBO+ werk- en denkniveau, afgeronde technische opleiding Bouwkunde/ Werktuigbouwkunde is een pré;
  • Affiniteit met bouwconstructies is een pré;
  • Ervaring met het ERP-systeem MKG is een pré;
  • Je weet overzicht te houden en kunt beslissingen nemen op basis van technische maakbaarheid;
  • Je bent zelfstandig, nauwkeurig en kunt gestructureerd werken;

 

Wat bieden wij?

Wij bieden je een baan met erg veel variatie, waar volop uitdagingen en kansen liggen. Iedere order waar je aan werkt is uniek, waardoor je werk nooit saai wordt. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt: we staan altijd open voor nieuwe initiatieven en ideeën.

Er heerst een hands-on mentaliteit en het is een hecht team, collega’s staan voor elkaar klaar. Je werkt intensief samen je collega’s van de tekenkamer, verkoop en de werkplaats. Én standaard bij je contract: leuke en gezellige collega’s.

Interesse?

Dan maken wij graag kennis met jou! Bel gerust naar 0493-310666 of stuur ons je sollicitatie: pz@jvdmortel.nl!

Terug naar alle vacatures.